Doe mee

Vind je het leuk om up to date te blijven over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internationale samenwerking? Heb je zin om je actief in te zetten voor de werkgroep? Op deze pagina vind je de mogelijkheden en kun je kijken wat bij jou past. 

Werkgroepbijeenkomsten

De werkgroep Internationale Samenwerking komt een paar keer per jaar bij elkaar. Vaak doen we dit in samenwerking met andere werkgroepen en nodigen we een expert uit die ons verdieping in een politiek actueel onderwerp biedt. Met elkaar gaan we in discussie over het onderwerp en de uitkomsten daarvan bieden we ter advies aan de Tweede Kamerfractie en/of de fractie in Europa aan. Je bent altijd welkom om aan te sluiten bij een bijeenkomst, dus houd onze agenda en/of de nieuwsbrief goed in de gaten voor data en onderwerpen. 

Actief meedoen

Lijkt je het leuk om een keer mee te helpen met het organiseren van een activiteit of wil je een nieuw onderwerp onder de aandacht van de werkgroep brengen? Jouw input wordt altijd gewaardeerd! Schroom niet en laat het ons weten via internationalesamenwerking@groenlinks.nl.

Op de hoogte blijven

Je kunt je via ons e-mailadres aanmelden als nieuw lid, en zo via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven van alle activiteiten en bijeenkomsten die de werkgroep organiseert. Ook kun je ons volgen op Facebook. Uiteraard kun je ook vrijblijvend een keer naar een bijeenkomst komen en daarna een drankje mee gaan drinken!

Contact

Heb je een vraag die op deze pagina niet beantwoord wordt? Heb je een suggestie voor de werkgroep? Ook dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via internationalesamenwerking@groenlinks.nl.