Maak op dinsdag 22 oktober kennis met Gebke van Gaal, Internationaal secretaris in het partijbestuur van GroenLinks, en praat mee over haar ambities en inzet voor de komende jaren. En hoe de GroenLinks werkgroepen en leden daaraan een bijdrage kunnen leveren.

 

Gebke van Gaal is internationaal secretaris a.i. in het partijbestuur. Maak op dinsdag 22 oktober kennis met Gebke van Gaal, Internationaal secretaris in het partijbestuur van GroenLinks, en praat mee over haar ambities en inzet voor de komende jaren. En hoe de GroenLinks werkgroepen en leden daaraan een bijdrage kunnen leveren.

Aanmelden: werkgroepis@groenlinks.nl
Locatie: Oudegracht 312, Utrecht (Partijbureau)
Datum en Tijd: dinsdag 22 oktober, 19:00 - 21:00

Gebke is naast Internationaal Secretaris a.i., raadslid voor GroenLinks Leiden en heeft haar eigen bedrijf voor het geven van trainingen en organisatieadvies. Gebke werkte jaren in de commerciële sector, maar ook bij gemeentes, in het onderwijs, bij culturele instellingen en in het MKB. In haar werk deed ze veel internationale ervaring op. Zo werkte Gebke voor verschillende internationale bedrijven en runde een tijd een aantal horeca-gelegenheden in Spanje.

"Vol energie ga ik mijn taak als Interim Internationaal Secretaris in het Partijbestuur van GroenLinks oppakken. Voortbouwend op onze GroenLinks rol bij de EGP, werkgroepen en de DDA (red. Democratic Development Abroad) en door samen te werken met de andere Groene partijen, kunnen we een weg plaveien voor alle groene politici om het verschil te maken. De voorwaarde scheppen om de groene verandering verder te concretiseren in de Europese arena, daar draag ik graag aan bij."